fbpx

Stilarter

FORTNITE:

Fortnite er et af verdens mest kendte computerspil, som har over 500 millioner brugere. Ikke nok med at folk har taget spillet til sig, for at game det på højt plan. De har også taget alle spillets dansemoves til sig, og prøver at efterligne dem på samme høje plan. Dette hold er baseret på Fortnite verdenen, med et twist af HipHop moves. Vi sætter Fortnite trinene sammen i små koreografier, så eleverne rent faktisk lærer at danse på en sjov og oplevelsesrig måde. Vi arbejder med takter, kropskontrol, musikforståelse og attitude. Er du vild med Fortnite, dans og at have det sjovt, er dette hold lige noget for dig.

TIKTOK:

Tik Tok er navnet på et socialt medie, der er et kæmpe hit hos børn og unge. Man vælger et stykke musik at lave en koreografi  til, og man filmer sig selv. Videoen deler man offentligt på JDS`s lukkede gruppe på Instagram eller Facebook. Det er en sjov og lærerig dansetime, hvor kreativiteten og fantasien får frit spil, og man samtidig lærer at danse på en nytænkende og sjov måde.

AKROBATIK N´ DANCE:

Akrobatik er smidighed, kropskontrol og styrke, og er et naturligt supplement til dans. Som en af de få danseskoler i Århus har JDS (Just Dance Studios) akrobatik på programmet. Her får barnet en smidig krop gennem øvelser, som vores dygtige lærer har stor erfaring i. Det er af meget stor betydning, at børn lærer at bruge deres krop i en tidlig alder, da det har bevist, at det kommer dem til gode senere hen i livet.

 

HIPHOP / BREAK DANCE:

HipHop stilen blev født på gaden og senere bragt ind på dansegulvet. Efterhånden er Hip-Hop én af de hurtigst voksende stilarter i verden. En sveddryppende dansestil, med masser af attitude og en alternativ udtryksform. Træningen indledes med grundig opvarmning inkl. styrketræning og smidighedsøvelser. Vi arbejder med de sejeste koreografier til tidens hotte beats, hvor vi også lægger meget vægt på personlig udvikling.

Breakdance er en akrobatisk form for gadedans, som har sin oprindelse i New York Citys gader. Selve danseformen henter inspiration fra mange andre stilarter: Alt fra standard og latin dans til akrobatik, kampsport, capoeira og springgymnastik.

MTV / SHOWDANCE:

MTV Showdance er for dig, som elsker de nyeste hits og de fede musikvideoer. Dansen er inspireret af tidens største kunstnere som Ariana Grande, Christopher, Shawn Mendes, Little Mix, Cardi B. m.fl. Koreografien er let og tilgængelig for alle. Så hvis du kunne tænke dig at danse som dit idol, er MTV Showdance lige noget for dig.

BØRNE DANS / MGP:

Her udvikler vi barnets naturlige danseglæde og grovmotorik ved hjælp af rytmik, leg og dans. Vi lærer nogle af de traditionelle børnedanse, og krydrer med små sjove danse til de største børnesange, som dit barn med sikkerhed kender. Giv dit barn en naturlig optræden sammen med andre børn. De får en god holdning og en stimulering, der vil præge dem resten af livet. JDS vil gerne være en del af dit barns sjove og lærerige fritid.

DANCE CONCEPT:

Dette hold er fyldt med stilarter, med hiphop som hovedelement skabes seje koreografier fyldt med attitude og udtryk. Koreografierne bliver filmet på fede locations, hvor der samtidigt arbejdes med dansernes udstråling og performance-teknik til at kunne optræde. Månedligt filmes der danseoptagelser, som eleverne kan arbejde sig frem mod. Der er stor fokus på at arbejde med sin generthed og åbenhed. Videoerne lægges på sociale medier. Træningen indledes med opvarmning, udstrækning og smidighed, samt grundtrin og koreografi.

JDS FIT DANCE:

JDS Fit Dance er et NYT voksenhold for ALLE, både mænd og kvinder. Er du allerede en stjerne på et dansegulv? Eller har du ikke en rytme i kroppen? Det er lige meget, da alle kan følge med på JDS Fit Dance. Målet med timerne er at have det sjovt, bevæge sig og holde pulsen oppe. Bevægelserne er inspireret af hiphop og funk. JDS Fit Dance er for alle, der ønsker at danse, komme i form og forlade timerne med fornyet energi og livsglæde. Man behøver ikke at komme hver gang, såfremt ens kalender ikke tillader det, for vi laver en ny dans/koreografi hver uge.

KØRESTOLEDANS:

For alle jer der sidder i kørestole og altid har ønskede at gå til dans. Så er vi det perfekte sted for dig. Den livsglæde det skaber når man har mulighed for at danse hver uge er noget som alle vores deltagere ser vildt meget frem til. Alle er velkommen, om man er 2 i kørestole eller en gående og en siddende. Der bliver underviste i mange forskellige rytmner så hver uge føles det som om man har været til fest.
Følge os på vores egen Facebook page. Klik her

DOWN DANCE:

Nu tilbyder JDS (Just Dance Studios) et hold specifikt til at imødekomme de unikke behov hos personer med Downs syndrom.

JDS (Just Dance Studios) sigter mod at dele kærligheden til dans og skabe kreativitet ved at tilbyde høj kvalitet, engagerende og gennemtænkt programmering i et struktureret, sikkert miljø, hvor enkeltpersoner med Downs syndrom og deres familier kan være entydige selv og opleve glæden ved dansen fuldt ud . Gennem dansen kan de styrke deres selvudtryk, selvtillid, kunst, sociale og ledelsesmæssige færdigheder samt opbygge deres styrke, balance, koordination og motoriske færdigheder.

Holdet Down Dance undervises af en professionel instruktør, der er trænet i undervisning i dans til specialiserede borgere.

C.P DANS,  Cerebral parese:

Nu tilbyder JDS (Just Dance Studios) et hold specifikt til at imødekomme de unikke behov hos personer med Cerebral parese.
JDS (Just Dance Studios) sigter mod at dele kærligheden til dans og skabe kreativitet ved at tilbyde høj kvalitet, engagerende og gennemtænkt programmering i et struktureret, sikkert miljø, hvor enkeltpersoner med Cerebral parese og deres familier kan være entydige selv og opleve glæden ved dansen fuldt ud . Gennem dansen kan de styrke deres selvudtryk, selvtillid, kunst, sociale og ledelsesmæssige færdigheder samt opbygge deres styrke, balance, koordination og motoriske færdigheder.
 
Holdet Cerebral parese undervises af en professionel instruktør, der er trænet i undervisning i dans til specialiserede borgere.

SPORTS DANS ( STANDARD & LATIN ):

For alle jer der gerne vil tage de 10 Standard og Latinamerikanske danse til et helt andet niveau. Danmark er kendt for at have rigtig mange dygtige sportsdansere. Holdet bliver undervist af de 10 dobbelte verdens mestre og verdens mest vindende sportsdansepar, Bjørn Bitsch & Ashli Williamson. På dette hold er der mange forskellige niveauer, så det kræver koncentration og lysten til at blive bedre. Dette hold er for dem der gerne ville tage danseglæden til et helt andet niveau.

Kontakt os
Søren Nymarks Vej 25,
8270, Højbjerg, Aarhus S, DK
Telefontid mandag-fredag:
+45 53 63 27 77 (12:00-20:00)
+45 24 61 81 16 (17:00-20:00)
Åbningstider
Mandag-fredag: 15:00-23:00
Lørdag: 09:00-14:00
Søndag: Lukket