fbpx

Instruktører

Bjørn Bitsch & Ashli Williamson

Bjørn er kendt for at være en evig optimist, meget målrettet og altid i godt humør. Ved siden af det, har alle en fornemmelse at de altid kan komme i snak med ham. Han er meget nærværende og er altid klar til at give hjælpende hånd. Bjørn elsker at kunne sprede sin danseglæde til andre og siger derfor tit “Jeg har det fedeste job i verden. At kunne videregive andre glæde og godt humør, er livs bekræftende” 

 

Ashli er en charmerende, flittig og dedikeret kvinde som elsker at være effektiv og struktureret med det hun laver. Hun har altid vidst hvad hun vil, selv helt tilbage som 16 årig hvor hun flyttede til Danmark fra Perth i Vest Australien. Hun ville være en af verdens bedste! Det opnåede hun, sammen med sin livspartner Bjørn. Bjørn og Ashli skaber sammen en sådan energi, at enhver kan blive fascineret af hvordan sådan et match overhoved kunne findes. 

Glæd jer til at møde dem.   

De er det mest vindende sportsdansepar nogensinde med 10 Verdensmesterskabstitler.

De er at finde i JDS (Just Dance Studios) løbende henover ugen, men man kan blive undervist af dem hver onsdag.
Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Marc Andersen

Marc aka. Mbreaker er en efterspurgt danselærer i det meste af Danmark. Marc har undervist på et professionelt niveau i mange år og er kendt for at være pædagogisk, humoristisk og spreder en enorm danseglæde.

Marc kan lære ALLE at danse og føle sig godt tilpas. Alle elever er vilde med ham, store som små. Som danser har Marc optrådt i utallige tv-shows, modeshows, musikvideoer, reklamefilm m.m.

Siden Marc var 2 1/2 år gammel, har han elsket at danset og performe. Igennem årene har Marc mestret mange stilarter, men med tiden mest specialiseret sig indenfor Hip-Hop kulturen.

Marc er tidligere konkurrencedanser og har dermed deltaget utallige gange i diverse konkurrencer, hvor han har vundet mange fornemme resultater, såvel nationalt som internationalt.

Marc har flere gange fået titlen som, Danmarksmester i Hip-Hop og desuden også vundet VM i Hip-Hop og fået bronze i bla. Electric Boogie og Breakdance ved EM.

Marc har også haft danset for forskellige kendte navne som fx. Medina, Outlandish, Niklas, Christopher, Blue, Johnson og mange flere…
Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Jane Møller Ringgaard

Jane har mere end 30 års erfaring indenfor undervisning i dans. Som barn og ung var hun selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere sit liv til undervisningen. 

Jane er både en del af De Danske Danseskoler og Danmarks Sportsdanserforbund og har også været en del af Team Danmark. Hun er en anerkendt dommer og træner. Janes speciale er børn og hun har trænet utallige børnepar op fra bunden og gjort dem til danmarksmestre. Med sin pædagogiske grunduddannelse er hun sublim træner for vores børnehold. 

Jane er altid positiv og har en humoristisk tilgang til undervisningen. Hun forstår at se på den enkelte og stille skarp ind på éns behov.
Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Veronika Myshko

Veronika er født og opvokset i Ukraine. Udover at danse, har Veronika færdiggjort sin PhD i ”Olympic and Professional Sports”. Hun startede med at danse da hun var ganske ung, som følge af at have en mor, der er blandt de dygtigste dansetrænere i Ukraine. Hun har altid været en del af sin mors danseskole og lærte fra meget ung alder, hvordan man underviser, koreograferer shows og frem for alt frembringer alt det bedste i de unge dansetalenter.
Veronika har arbejdet som professionel dansetræner de sidste 16 år og flyttede til Danmark i 2018.
Veronika er blevet Ukrainsk Mester i årene 2007-2020,

Ved de Europæiske Mesterskaber i 2007, 2014 og 2019 vandt hun bronze
Vinder af adskillige mesterskaber både nationalt (for Ukraine) samt internationalt

Veronika har desuden uddannelse indenfor:
Kandidatgrad i Fysisk rehabilitering og sport
Kandidatgrad i internationale økonomiske relationer

Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Johanne Reinert Mortensen

Johanne er en af vores dygtige og også efterspurgte instruktører. Johanne har dans i blodet og mange års erfaring med at undervise ALLE niveauer og aldre.

Hun er kendt for at møde eleverne, der hvor de er. Om hende kan bruges ordene dygtig, pædagogisk, tålmodig og inkluderende, virkelig en danselærer som brænder for hendes elever.

Johanne har uddannet sig med adskillelige kurser fra ansete forbund som DGI, DIF og Danmarks Sportsdanserforbund med formålet at dygtiggøre sine allerede naturligt gode undervisningsevner. Specielt er at nævne, at hun i 2020 afslutter Danmarks Sportsdanserforbunds træneruddannelse 1 ( i samarbejde med DIF)

Johanne har selv danset stilarter som hiphop, disko og show siden hun var 4 år. Hun brændte dog for en bestemt stil og valgte derfor at specialisere sig indenfor den smukke standard og latin dans. Det har hun dyrket, og gør det stadig, på eliteplan.

Johanne har rejst verden rundt, konkurreret og fået flotte resultater. Herunder kan b.la. nævnes titler som Danmarksmester og en placering i top 24 til verdensmesterskaberne i 10-dans for U21 nævnes.
Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Kontakt os
Søren Nymarks Vej 25,
8270, Højbjerg, Aarhus S, DK
Telefontid mandag-fredag:
+45 53 63 27 77 (12:00-20:00)
+45 24 61 81 16 (17:00-20:00)
Åbningstider
Mandag-fredag: 15:00-23:00
Lørdag: 09:00-14:00
Søndag: Lukket