JDS er en forening ledet af en ulønnet bestyrelse. Foreningen er nonprofit, hvor overskud fra driften kommer vores dansere til gode. Foreningen er medlem af Dansk Sportsdanser Forening og støttet af Århus kommune. Vi har siden opstarten primo 2014 oplevet en støt fremgang både på bredde- og eliteholdene.

         Foreningens værdigrundlag er loyalitet, livsglæde, kammeratskab, bredde talent og elitepleje. Som en del klubben grundlag er godt kammeratskab på tværs af niveau og alder også en selvfølge. Selv om der for de fleste medlemmer er klart fokus på gode sportslige resultater, fordres det at foregå med respekt for dansepartnere og klubfølelse. Foreningen skal til en hver tid være rummelig og synlig i Århus og omegn.                                   

Målsætningen er at være det bedste sted at danse, alt i mens vi ønsker at være de billigste. Der ud over er målet at bibeholde en god og stabil forening, som hviler i sig selv, -både organisatorisk og økonomisk. Vi er altid omstillings beredte og lydhøre for ønsker, behov og nye udfordringer.

Al undervisning bliver ledet af top kvalificerede og -motiverede instruktører. Det er vigtigt at ikke kun fagligheden er i højsædet, hvorfor de også bliver valgt ud fra de mere menneskelige kompetencer. Instruktørerne skal kunne besidde pædagogiske evner, være imødekommende over for alle og fremme god stemning.

Læs foreningens vedtægter

Bestyrelsen

Bent Rytter

Formand

Bent Rytter

Lene Rødbro

Næstformand

Lene Rødbro

Vibeke Hestbek

Kasserer

Vibeke Hestbek

Ashli Williamson pardans

Bestyrelsemedlem

Ashli Williamson

Simon Bomskov

Bestyrelsemedlem

Simon Bomskov

Bjørn Bitsch danse instruktør JDS Århus

Suppleant

Bjørn Bitsch

Earle Williamson

Suppleant

Earle Williamson

Preben

Revisor

Preben Clausen

Instruktører

 • Ashli Williamson pardans
 • Ashli Williamson JDS
 • Ashli Williamson sportsdans
 • Ashli Williamson pardans
 • Ashli Williamson JDS
 • Ashli Williamson sportsdans
 • Ashli Williamson pardans

Ashli Williamson

Ashli lever, ånder og tænker dans. Hun er født og opvokset i Australien, hvorefter som 15-årig kom til DK for at danse med Bjørn Bitsch. Efter at have vundet VM i 10 dans hele 4 gange og hermed også slået 2 verdensrekorder, besluttede hun sammen med hendes partner Bjørn, at de frem over kun skulle koncentrere sig om standard. Deres målsætning er ikke blevet mindre af den grund, -de vil også være verdensmestre i standard. Man må sige, at de er rigtig godt på vej og er pt placeret som nr. 6 på både WDSF verdensrangliste og grand slam. Når Ashli ikke selv danser, er hun meget efterspurgt som træner både i Danmark og rundt om i verden. Ingen tvivl om at Ashli ved hvad der skal til for at stå øverst på sejrsskamlen.

 • Bjørn Bitsch danse instruktør JDS Århus
 • Bjørn Bitsch sportsdans JDS Højbjerg Århus
 • Bjørn Bitsch verdensmester pardans
 • Bjørn Bitsch danse instruktør JDS Århus
 • Bjørn Bitsch sportsdans JDS Højbjerg Århus
 • Bjørn Bitsch verdensmester pardans
 • Bjørn Bitsch danse instruktør JDS Århus

Bjørn Bitsch

Bjørn lever, ånder og tænker dans. Han er født i USA, men har boet det meste af sit liv i Danmark. Efter at have vundet VM i 10 dans hele 4 gange og hermed også slået 2 verdensrekorder, besluttede han sammen med sin partner Ashli, at de frem over kun skulle koncentrere sig om standard. Deres målsætning er ikke blevet mindre af den grund, -de vil også være verdensmestre i standard. Man må sige, at de er rigtig godt på vej og er pt placeret som nr. 6 på både WDSF verdensrangliste og grand slam. Når Bjørn ikke selv danser, er han meget efterspurgt som træner både i Danmark og rundt om i verden. Ingen tvivl om at Bjørn ved hvad der skal til for at stå øverst på sejrsskamlen.

Jane Møller Ringgaard danse instruktør i JDS Tilst

Jane Møller Ringgaard

Jane Møller Ringgaard har mere end 30 års erfaring inden for danseundervisning. Som barn og ung var hun selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere hendes liv til undervisningen. Jane er både en del af De Danske Danseskoler og Dansk sportsdanserforbund og har også været en del af Team Danmark. Hun er en anerkendt dommer og træner i indland og udland. Janes speciale er blandt andet børn, hun har trænet utallige børnepar op fra bunden og gjort dem til danmarksmestre, blandt andet Bjørn Bitsch. Med sin pædagogiske grunduddannelse formår hun at tale i øjenhøjde til børnene og samtidig lære dem grundprincipperne. Jane er altid positiv og har en humoristisk tilgang til undervisningen, hun forstår at se på den enkelte og stille skarp ind på éns behov, uanset om det er på begynder eller eliteniveau. 

Johanne Mortensen

Johanne R. Mortensen

Johanne er født og opvokset i Danmark. Udover dansen bor studerer hun til dagligt i Kolding. Hun startede til dans som 4-årig og har elsket det lige siden. Hun har tidligere ud over standard- og latindans danset hiphop og disco. Hun har altid danset så meget, som hun har kunne kommet til. Derfor har hun fra en meget ung alder hjulpet med shows og optrædener på hendes tidligere danseskole og skole. Hun har desuden undervist og ofte koreograferet disse. Johanne har altid haft standard og latin dans som hendes passion og har høje ambitioner. Så derfor besluttede hun og hendes daværende partner Simon at rykke træningen til Århus i 2013 for at følge drømmen og deres ambitioner. Sammen med Simon som hun dansede med gennem 10 år, dansede de sig op og lå i toppen af dansk sportsdans. Hun har endda vundet danmarksmesterskabet i DDD. Nu danser Johanne med en partner fra Letland og sammen stiler de højt.

Olivia Vestergaard Jørgensen

Olivia Vestergaard Jørgensen

Olivia Vestergaard Jørgensen er født og opvokset i Nordjylland og har altid brændt for at danse. Hun elsker at bevæge kroppen til lækker musik og få sved på panden. Til daglig læser hun til lærer på seminariet i Aarhus C, og hun elsker at bruge tid sammen med børnene og skabe et trygt og latter-rigt rum, hvor der er plads til alle.
Olivia har danset latin i mange år, og har de seneste år også erfaret sig med hip hop og funk dans. Til Olivias undervisning er der plads til et pusterum fra den travle hverdag, og man vil altid gå derfra med et smil og sved på panden.

Nadia Gorshkova Jensen

Nadia Gorshkova

Nadia underviser de russisk talende hold.